Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاید امروز که در امنیت کامل به سر می‌بریم و شب با خیال راحت به خانه باز می گردیم، فداکاری‌های زیادی را یادمان رفته است؛ اما با عبور از همین کوچه‌های مزین به نام شهید می‌توان تپش‌های نسل ایثار را حس کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، نامگذاری یک کوچه شاید به ظاهر چیز عادی بنظر برسد، اما در باطن تاثیرگذاری و هویت بخشی جزء هویت شهر محسوب می شود، نام یک کوچه یا خیابان می تواند به اعتبار آن بیفزاید و یا آن را کم رنگ کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



متاسفانه در سالهای اخیر کج سلیقگی برخی مسئولین باعث شده نامگذاری شهدا در کوچه ها که کمترین کاری برای رشادت ها و جانفشانی هایشان است، دریغ می کنند؛ به راحتی از اسطوره‌های‌مان می گذریم و به نام های گل و بی مسما  قناعت می کنیم.

شهر منهای هویت!

شاید امروز که در امنیت کامل به سر می بریم و شب با خیال راحت به خانه باز می گردیم، فداکاری های زیادی را یادمان رفته است؛ اما با عبور از همین کوچه ها مزین به نام شهید می توان تپش های نسل ایثار را حس کرد و همین باعث شده که نگاه تیر رس شلیک های رسانه های غرب باشد و خود را به آب و آتش بزند، تا این دلخوشی کوچک را از سر کوچه های ما بگیرد و همین می شود کوچه نسترن ها با نشانه گرفتن احساسات و عواطف جامعه به تحقیر هویت ملی ما بپردازد.



 خسرو ابراهیم زاده رئیس شورای شهر امل در گفت وگو با خبرنگار ما با اشاره به اینکه 90 درصد کوچه ها با نام شهدا مزین شده است، گفت: شهدا از افتخارات ما هستند و در آمل در در کنار شهدای هشت سال دفاع مقدی، شهدای 6 بهمن و مدافعان حرم نیز حماسه آفریدند که برگ زرینی برای این شهر محسوب می شود.

وی گفت: شورا و شهرداری آمل در نامگذاری نام شهدا پیش رو است، همانطور که در شهدای هشت سال جنگ تحمیلی و شهدای مدافع حرم در کشور پیش رو هستیم.

رئیس شورای شهر امل تصریح کرد: از نام شهدا حمایت می کنیم و در نظر داریم که در سر در منازل خانواده های شهدا عکس این عزیزان و وصیت نامه هایشان را نصب کنیم.

وی ادامه داد: این ایده از طرف سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری آمل در جهت هویت بخشی شهر و قدرشناسی کوچکی برای شهداست که امنیت امروزمان را مدیون آنان هستیم.

اولویت نامگذاری با شهداست

 امیر منوچهری سخنگوی شهرداری آمل نیز دراین باره گفت: اولویت نامگذاری کوچه ها به نام شهدا است؛ برای نامگذاری یک کوچه در ابتدا به این توجه می شود که خانواده شهید و یا ولادت یا سکونت شهیدی در آن مکان بوده است.



وی با بیان اینکه نامگذاری یک کوچه به نام شهید بر ارزش های چون ایثار و شهادت خواهد افزود، عنوان کرد:  همانطور که رهبرمان جمله زیبایی فرمودند که کوچه هایمان را به نامشان کردیم تا هرگاه آدرس منزلمان را می دهیم بدانیم که گذرگاه خون کدام شهید است که با آرامش به منزل می رسیم.

مدیر روابط عمومی شهرداری آمل تصریح کرد: سعی می کنیم نامگذاری کوچه ها برای دفاع از ارزش ها و آرمان های ملت همخوانی داشته باشد و به پر رنگ شدن ارزش ها بیفزاید.

وی از نامگذاری یک هزار و 500 کوچه در یک سال اخیر خبر داد و خاطرنشان کرد: نامگذاری کوچه برای دادن آدرس به ویژه مواقع ضروری و بحران کمک زیادی می کند.

منوچهری ادامه داد: بیش از 70 درصد کوچه های آمل نام گذاری شدند و در هر کجا نامگذاری صورت نگرفته به محض درخواست در اولین فرصت انجام می شود.

وی با اشاره به کمیته شورای نامگذاری، اظهار کرد: این کمیته با حضور نماینده بنیاد شهید، بنیاد حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس، اداره ارشاد اسلامی، شورای شهر و با ریاست فرماندار تشکیل می شود و شهرداری نیز به عنوان دبیر این شورا حضور دارد.

کوچه‌های اسطوره‌ساز



شهدای مدافع حرم و مدافعان وطن ما از همین کوچه‌ها بزرگ شدند و این دلخوشی کوچک را از خانوادهای شهدا نگیریم؛ چه بسا مادران زیادی هنوز بعد از سالها منتظر جگر گوشه هایشان هستند و معشوقه‌های زیادی نگاه عاشقشان را در صورت فرزندانشان می‌بینند.

وقتی کوچه‌های ما از این اسطوره‌ها خالی باشد؛ دیگر نباید توقع یک تلنگر هر از گاهی و انتظار تولد نابغه‌های ایثار را از کوچه نسترن‌ها داشته باشیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۱۱۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در شورای سیاست‌گذاری کنگره ۱۲ هزار شهید استان تهران چه گذشت؟

نشست شورای سیاست‌گذاری کنگره سرداران و ۱۲ هزار شهید شهرستان‌های استان تهران در دفتر تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) با هدف بررسی جزئیات برگزاری مراسم و امکانات و احصاء مشکلات و کمبودها برگزار شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ری، نشست شورای سیاست‌گذاری کنگره سرداران و 12 هزار شهید شهرستان‌های استان تهران عصر امروز با حضور جمعی از مسئولین کمیته‌های تخصصی و با هدف بررسی جزئیات برگزاری مراسم و امکانات و احصاء مشکلات و کمبودها در دفتر تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) برگزار شد.

حجت‌الاسلام سیدعلی قاضی‌عسکر عصر امروز در جلسه شورای سیاست‌گذاری کنگره 12 هزار شهید استان تهران که در دفتر تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) برگزار شد، با تأکید بر اینکه در این کنگره برنامه‌ریزی‌ها به‌گونه‌ای بوده که از کارهای شعاری پرهیز شود، اظهار داشت: 29 کمیته تخصصی برای برگزاری هرچه بهتر این کنگره تشکیل شده که از همگی دستگاه‌ها در آن نماینده‌هایی حضور دارند.

وی افزود: نکته ممتاز این کنگره توجه خوب به مسائل فرهنگی و هنری است که در این زمینه تولید فیلم مستند، چاپ کتاب خاطرات شهدا، نقاشی، چاپ تصاویر برای ثبت در تاریخ و ... انجام شده که امیدواریم این اقدام گوشه‌ای از ایثار شهدا و خانواده آن‌ها را جبران کند.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) در ادامه گفت: با تلاش‌های صورت گرفته در استان تهران برای انعکاس آثار و برکات شهادت و خدماتی که شهدا به انقلاب داشتند و همچنین استقامت خانواده‌های شهدا، کنگره 24 هزار شهید تهران سال گذشته برگزار شد و کنگره 12 هزار شهید شهرستان‌های استان تهران در روز سوم خردادماه سال جاری برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: این تاکنون نتایج ملموس و بسیار خوبی داشته که امروز در اولین جلسه، گزارش اقدامات انجام شده، ارائه شد.

رئیس شورای سیاست‌گذاری کنگره 12 هزار شهید استان تهران ابراز داشت: نکته ممتاز و حائز اهمیت در برگزاری این کنگره، توجه به مسائل فرهنگی و هنری است که اقدامات خوبی در این خصوص انجام شده، فیلم‌های مستند ساخته شده و کتاب‌های ارزشمندی از خاطرات شهدا چاپ شده و تعدادی نیز در دست چاپ است.

حجت‌الاسلام سیدعلی قاضی‌عسکر با تأکید بر اینکه برنامه‌ریزی‌ها باید طوری باشد تا اهداف کنگره در بحث فرهنگ‌سازی محقق شود، افزود: اسناد و تصاویری از شهدا جمع‌آوری‌شده و همچنین با پدر و مادر شهدا گفت‌وگوهایی از خاطرات فرزندانشان تهیه و گردآوری‌شده تا در آینده فراموش نشود و تلاش می‌کنیم گوشه‌ای از زحمات و تلاش‌ها شهدا را برآورده کنیم.

توزیع 4 هزار جلد کتاب برای پویش "قهرمان شهید شهر من" در استان تهران

سردار قربان‌محمد ولی‌زاده فرمانده سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) استان تهران در جلسه شورای سیاست‌گذاری کنگره 12 هزار شهید استان تهران اظهار داشت: مقدمات برگزاری کنگره از حدود 2 سال پیش با برگزاری یادواره‌های شهرستانی شروع شده و شورای سیاست‌گذاری کنگره به ریاست حجت‌الاسلام قاضی‌عسکر و هیئت‌امنا به دبیری علیرضا فخاری تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه در ابتدا قرار بود کنگره به‌صورت استانی برگزار شود اما با اخذ مجوز از رئیس سازمان بسیج مبنی بر تفکیک استان تهران از پایتخت قرار شد، کنگره شهدای شهرستان‌ها جدا برگزار شود، گفت: استان تهران 12 هزار شهید دارد که 7589 شهید متولد شهرستان‌های استان تهران و 4411 شهید مهمان از استان‌های دیگر است.

فرمانده سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) استان تهران با بیان اینکه در هر شهرستان 8 شهید شاخص انتخاب شده و المان‌های شهدا در سطح شهرستان نصب می‌شود افزود: تا کنون 300 یادواره آبروی محله برگزار شده و از 12 روز مانده به کنگره، یادواره‌های اقشار و تشکل‌های مردمی در شهرستان‌ها برگزار می‌شود.

سردار ولی‌زاده با تأکید بر اینکه شاخص‌ها و ساختار کنگره باید یاد شهدا و پیام شهدا را داشته باشد، بیان کرد: در راستای اجرای کنگره 3 میلیون اسناد و آثار و 5 هزار آلبوم از شهدا جمع آوری کردیم، 35 یادواره برگزار و 50 نماهنگ ساخته شده است.

وی با اشاره به اینکه اولین کنگره در سال 76 با رزمندگان لشکر 10 و لشکر 27 برگزار شده است، ادامه داد: لشکر 10 سیدالشهدا (ع)، تیپ 20 رمضان، تیپ 63 خاتم، تیپ 110 سلمان، تیپ حضرت عبدالعظیم (ع)، تیپ حضرت سجاد (ع) و لشکر 9 بدر یگان‌های نقش آفرین سپاه و بسیج در محدوده شهرستان‌های استان تهران در این کنگره هستند.

فرمانده سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) استان تهران عنوان کرد: آرم، پرچم و تندیس کنگره طراحی شده، سرود کنگره برای اجرا در اجلاسیه آماده است و شعار کنگره نیز "راست قامتان جاودانه تاریخ" انتخاب شده است.

وی با بیان اینکه در روزهای منتهی به اجلاسیه کنگره، بیلبوردهای شهر تهران مزین به نام و تصاویر 12 شهید شاخص خواهد شد، گفت: جشنواره سرود آوای شهدا و پویش کتاب‌خوانی "قهرمان شهید شهر من" با توزیع 4 هزار جلد کتاب بین شهروندان برگزار می‌شود.

همکاری همه جانبه آموزش‌ و پرورش در کنگره شهدای استان تهران

سردار ولی‌زاده در پایان خاطرنشان کرد: اجلاسیه پایانی کنگره در روز سوم خردادماه 1403 همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر با سخنرانی سردار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران و با حضور خانواده‌های شهدای شهرستان‌های استان تهران و برپایی نمایشگاه‌ها و برنامه‌های متنوع در حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

گفتنی است کنگره 12 هزار شهید شهرستان‌های استان تهران سوم خرداد همزمان با روز آزادسازی خرمشهر با شعار "راست‌قامتان جاودانه تاریخ" در حرم مطهر امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هویت ۸ شهید در استان فارس شناسایی شد
  • یادواره ۴۵ شهید کارگر در تربت جام برگزار شد
  • ۷ شهید در حمله به نمازگزاران مسجد امام زمان (عج) در هرات
  • 7 شهید در حمله به نمازگزاران مسجد امام زمان (عج) در هرات
  • در شورای سیاست‌گذاری کنگره ۱۲ هزار شهید استان تهران چه گذشت؟
  • دیدار با خانواده شهید مرزبان حسن بادامکی
  • نامگذاری اداره تأسیسات آب شرب مشهد به نام سرلشکر شهید فلاحی
  • کشف پیکر مطهر پنج شهید دیگر در دهلران
  • بهسازی معابر اراک برای افزایش رفاه شهروندان آغاز شد
  • دیداری از جنس تکریم خانواده شهدا