Web Analytics Made Easy - Statcounter

به همت خانواده شهید مدافع حرم رضا حاجی‌زاده 20 هزار عدد ماسک آماده شده است و قرار است در سالگرد این شهید بزرگوار در بین مردم آمل توزیع شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، در این روزهای سخت که شیوع ویروس کرونا در کشور، به یک بحران تبدیل شده و تعداد زیادی از مردم با آن مواجه شده و برخی نیز به خاطر تبعات آن جان خود را از دست داده اند، شاهد جلوه‌های زیبایی از خدمت رسانی و ایثار هستیم که بی شباهت با ایثارگری های دوران انقلاب، دفاع مقدس، دفاع از حرم، امنیت و مرزبانی و دیگر عرصه های خدمت نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



خانواده‌های شهدای مدافع حرم چند سالی هست که بعد از شهادت فرزاندانشان، راهی پیدا کرده‌‎اند برای انجام فعالیتی که ادامه راه رفته پسر‌های شهیدشان است.

زیباتر از زیبا زمانی است که مادران شهدایی که روزگاری نه چندان دور فرزندان خود را در راه کشور و برای امنیت مردم تقدیم کردند و دوباره پای کار آمده‌اند تا سهمشان را در این ایام ادا کنند، آنهم نه با گرفتن چیزی، بلکه با تقدیم عشق خود در بسته‌های کوچکی که قرار است به دست بیماران و کادر درمانی و خدماتی بیمارستان‌ها برسد.

خانواده شهدای مدافع حرم مازندران پس از شیوع کرونا برای دفاع از سلامت مردم اقدام به تولید ماسک و تهیه بسته معیشتی کردند.

عبدالله شکری مدیر کارگاه تولیدی پوشاک در آمل که واحد تولیدی خور را به کارگاه تولیدی ماسک رایگان تبدیل کرده است در گفت و گو با بلاغ گفت: با شیوع ویروس کرونا به کشور و در شهرستان آمل و با پیروی از سخنان رهبر معظم انقلاب تصیمم گرفتیم که کارگاهی برای تولید ماسک جهت مقابله با این ویروس راه اندازی کنیم، در 29 بهمن سال گذشته مقدمات کار فراهم شد و در سوم اسفندماه 98 کار خود را آغاز کردیم.

وی در ادامه بیان کرد: در این کارگاه بیش از 30 نفر بدون هیچ حقوق و مزایایی فقط برای رضای خدا مشغول فعالیت هستند و تاکنون بیش از ۹۰ هزار عدد ماسک تولید و در بین اقشار مختلف مردم توزیع شده است.

مدیر کارگاه تولیدی پوشاک در آمل در ادامه عنوان کرد: به همت خانواده شهید مدافع حرم رضا حاجی زاده 20 هزار عدد ماسک نیز در حال حاضر آماده شده است که تصمیم داریم در سالگرد این شهید در بین مردم توزیع کنیم.

شکری افزود:20 هزار ماسک دیگر نیز، در حال دوخت است که به یاری خدا تا آنجایی که در توان ما باشد در خدمت همشهریان آملی و هر ارگان، نهاد، سازمان خواهیم بود و به صورت رایگان ارائه می شود.

وی اظهار کرد: مقداری از هزینه ها توسط همسر و فرزندان شهید رضا حاجی‌زاده و مابقی هزینه ها به صورت کاملا شخصی جمع آوری شده است.

مدیر کارگاه تولیدی رضا گفت: طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی با انگیزه خدمت به مردم و برای رضای خدا به میدان آمدیم و تا نابودی ویروس کرونا این کار را ادامه خواهیم داد و برای سلامتی مردم تلاش می کنیم.

شهید مدافع حرم «رضا حاجی‌زاده» اهل آمل از شهدای لشکر عملیاتی 25 کربلا به همراه 12 تن دیگر از یارانش در روز (17 اردیبهشت‌ماه سال 95)، در خان‌طومان سوریه به شهادت رسید که پیکرش در معرکه نبرد جا ماند. از این شهید بزرگوار دو فرزند یه یادگار مانده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کارگاه تولیدی رضا حاجی زاده مدافع حرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۵۷۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی هویت ۷ شهید گمنام مدفون در فارس

رئیس امور ایثارگران سپاه فجر فارس در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، گفت: با تطبیق آزمایش‌های دی ان‌ای خانواده‌های شهدای مفقود الاثر و شهدای گمنام، هویت ۷ شهید گمنام که در شهر‌های مختلف استان فارس به خاک سپرده شده اند، مشخص شد.
رضایی با بیان این که نام شهدا به سپاه استان‌های مربوطه اعلام شده است ادامه داد: شهید مدفون در گلزار شهدای مرودشت اهل کرمان بوده و پیکر سه شهید گلزار دارالرحمه شیراز مربوط به خانواده‌هایی در استان‌های تهران و کرمان و رنجان است.
وی ادامه داد: پیکر شهید مدفون در سپیدان مربوط به خانواده‌ای از قم و پیکر شهید جهرم مربوط به خانواده‌ای در تهران است.
رئیس امور ایثارگران سپاه فجر فارس با بیان این که این شهدا پیش از سال ۱۳۹۴ در استان فارس خاکسپاری شده بودند افزود: پارسال از ۱۱۳ شهید گمنام مدفون در فارس نمونه دی ان ای، گرفته شد و مسئولان تشخیص هویت، همچنان مشغول تطبیق دی ان‌ای این شهدا با دی ان‌ای گرفته شده از خانواده‌های چشم انتظار شهدای مفقودالاثر هستند.
رضایی گفت: در جمع شهدای تازه تفحص شده، هویت شهید سید علاءالدین اسدپور اهل یکی از روستا‌های شهرستان زرقان نیز تشخیص داده شده است.
وی افزود: پیکر این شهید همراه با پلاک هم اکنون در معراج شهدای تهران است و هم زمان با شهادت امام جعفر صادق (ع)، بر روی دستان مردم استان فارس تشییع خواهد شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • (ویدئو) حاجی‌زاده: عملیات «وعده صادق» خواست مردم بود
  • فیلم/آخرین اظهارات سردار حاجی زاده درباره عملیات وعده صادق
  • شناسایی هویت ۷ شهید گمنام مدفون در فارس
  • ببینید | پیام ویژه سردار حاجی‌زاده خطاب به مردم
  • ببینید | حاجی‌زاده: عملیات «وعده صادق» خواست مردم بود
  • ببینید | پیام ویژه سردار حاجی‌زاده خطاب به مردم درباره حمله سپاه به اسرائیل
  • یادواره‌ای به نام شهدای دانشجومعلم در لرستان
  • بازگشت پدر به خانه
  • لحظه اعلام خبر شناسایی شهید «فیضی زاده» به خانواده اش
  • پیکر پاک شهید جاویدالاثر ایلامی بعد از ۴۱ سال گمنامی شناسایی شد