Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با سی و نهمین سالگرد حماسه ششم بهمن سال ۶۰ آمل در آئینی از پلاک افتخار سه تن از شهدای حماسه ششم بهمن از سوی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری آمل مصادف رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری آمل در مراسم رونمایی از پلاک افتخار یکی از شهدای شش بهمن آمل گفت: "پلاک افتخار" شهید" حمیدرضا ایزدی، پرویز بازدار و سقا علیزاده" بر در منزل سه شهید حماسه ششم بهمن سال ۱۳۶۰ در شهرستان آمل نصب و رونمایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسنعلی متان تصریح کرد: نصب پلاک افتخار بر در منازل خانواده‌های شهید در شهر آمل به ویژه شهدای حماسه ششم بهمن، شهدای مدافع حرم و شهدای دفاع مقدس از سال گذشته شروع شده و در مناسبت‌های مختلف سال انجام می‌شود؛ این پلاک افتخار مزین به عکس شهید، پیام رهبری در وصف شهدا، تاریخ و محل شهادت است.

وی اضافه کرد: این پلاک افتخار یک سند افتخاری است تا با این حرکت فرهنگی بتوانیم فرهنگ جهاد و ایثار را در جامعه ترویج دهیم.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری آمل با بیان اینکه تاکنون بیش از ۱۵ پلاک افتخار شهدای والامقام شهر آمل از سوی این سازمان و با همراهی اداره بنیاد شهید و سپاه ناحیه شهرستان آمل نصب شده است، یادآور شد: در ماه‌های آینده نیز نصب پلاک افتخار بر در منازل شهدا ادامه می‌یابد.

متان افزود: یکی از اولویت‌های سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری آمل برای نصب پلاک افتخار شهدا، در حیات بودن والدین شهدا یا حداقل یکی از آنها، همسران و یا فرزندان شهداست که با کسب رضایت و اجازه از آنها اقدام می‌شود.

جانشین فرمانده سپاه شهرستان آمل هم در این مراسم گفت: این کار فرهنگی امروز در آمل با همت شهرداری و سازمان فرهنگی، اجتماعی شهرداری آغاز شد و از این بابت از شهردار و اعضای شورای شهر تشکر می‌کنم.

مهدی فلاح افزود: شهدای حماسه ششم بهمن و دیگر شهدای والامقام شهرستان آمل برگردن همه ما حق بزرگی دارند و باید با اقدام‌هایی از این موارد در جهت زنده نگه داشتن و پاسداشت رشادت‌های آنها در جامعه همت کنیم.

به گزارش ایمنا، شهرستان آمل در طول دوران پیروزی انقلاب، جنگ تحمیلی و سال‌های پس از آن هزار و ۴۸ شهید تقدیم پایداری نظام مقدس جمهوری اسلامی کرده است.
از این تعداد، ۴۱ شهید مربوط به حادثه ششم بهمن سال ۶۰ آمل است که در راه حفظ نظام نوپای انقلاب اسلامی در درگیری با گروهک منافقان به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

کد خبر 470832

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرداری املش شهرداري شهر آمل شورای شهر آمل شهید پلاک افتخار شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق حماسه ششم بهمن سازمان فرهنگی شهرداری آمل شهرستان آمل پلاک افتخار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۸۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات اقتصادی با استحکام پایه‌های علمی حل می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، یعقوبعلی نظری صبح سه شنبه در آیین «زنگ سپاس معلم» که در هنرستان کار و دانش جمال نصیرزاده مشهد برگزار شد، اظهار کرد: این موجب افتخار است که در این مدرسه حضور پیدا کنم و یادی کنیم از همه کسانی که در گذشته هم مشغول تعلیم بودند، هم معلمانی که مشغول تلاش بودند و تمام کسانی که در اینجا علم آموختند.

استاندار خراسان رضوی افزود: هفته گرامیداشت معلم را محضر معلمان عزیز تبریک می‌گویم و از تلاش‌ها و زحمات آنان در نقاط مختلف استان، صمیمانه قدردانی می‌کنم.

وی با اشاره به خاطرات دوران تحصیل خود تصریح کرد: از سال ۵۴ تا سال ۵۸ در همین مدرسه و در رشته علوم تجربی تحصیل می‌کردم. بر این اساس سال ۵۶ در همین مدرسه با انقلاب آشنا شدم.

نظری ادامه داد: تعداد شهدایی که این مدرسه تقدیم انقلاب کرده است را نمی‌توان دقیق گفت اما یکی از شهدای انقلاب در این مدرسه شهید جهانگیر نارنجی است که ما در یک میز با یکدیگر مشغول تحصیل بودیم و ایشان با توجه به فعالیت‌هایی که داشت و رفاقت صورت گرفته، موجب آشنایی بیشتر من با انقلاب شد.

استاندار خراسان رضوی تاکید کرد: بعد از انقلاب شهید نارنجی وارد جهاد شد و در دفاع مقدس هم نهایتاً به شهادت رسید. باید گفت انشاء‌هایی که این شهید بزرگوار در این مدرسه می‌خواند فوق العاده موثر در شکل‌گیری فکر و نگاه دانش‌آموزان بود.

وی با بیان اینکه اوایل مهر سال ۵۷ در محوطه این مدرسه شعارهای انقلابی آغاز شد، یادآور شد: پس از تعطیلی کلاس‌ها و مدرسه، راهپیمایی‌های انقلابی آغاز شد که نهایتاً منجر به پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی شد.

نظری خطاب به دانش‌آموزان اظهار کرد: شما دانش آموزان با توجه به خون‌های با برکت شهدای انقلاب اسلامی، این مسیر را ادامه خواهید داد و برخلاف سخنان معاندین و دشمنان این ملت؛ مسیر انقلاب اسلامی در حال طی شدن است و قله‌های افتخار را در همه ابعاد ان‌شاءالله طی خواهیم کرد. همچنین مشکلات و مسائل اقتصادی با استحکام پایه‌های علمی و مباحث زیرساختی حل خواهد شد و شاهد خواهیم بود که گذشته افتخار آمیز این ملت، مردم و این معلمان عزیز به آینده منور ختم خواهد شد. لذا این امر موجب افتخار ایران اسلامی خواهد بود.

کد خبر 6092957

دیگر خبرها

  • پخش مستند «مسئله حجاب» از شبکه یک
  • مستند «مسئله حجاب» به تلویزیون رسید + ساعت پخش
  • پخش مستند «مسئله حجاب» همزمان با سالگرد شهادت شهید مطهری
  • پخش مستند «مسئله حجاب» به مناسبت سالگرد شهادت استاد مطهری
  • آیین «زنگ سپاس معلم» در مشهد برگزار شد
  • مشکلات اقتصادی با استحکام پایه‌های علمی حل می شود
  • افتخار دستگاه آموزشی آران و بیدگل ۳۶ شهید معلم است
  • تولید اثر فاخر سینمایی از زندگی محیط بان شهید «هوشنگ نصیری»
  • ضرورت انجام کارهای فرهنگی در حوزه دانش آموزی
  • برگزاری برنامه های تبیینی اندیشه شهید مطهری در هفته معلم